Hoogbegaafden

Hoogbegaafdheid kan zowel een kwaliteit als een handicap zijn. Hoewel hoogbegaafdheid geen psychische stoornis is kan het wel psychische problemen met zich mee brengen. Een standaardaanpak is hierbij vaak niet geschikt.

Als je er als volwassene achter komt dat je hoogbegaafd bent is het de moeite waard om daar wat mee te gaan doen. Het gevoel van ‘anders zijn’ wordt niet altijd begrepen door hulpverleners en het is dan prettig om er met een andere hoogbegaafde over te praten.

Als ervaringsdeskundige kan ik zowel vanuit de theorie als de praktijk meedenken.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vergoeding via de zorgverzekeraar is mogelijk met een verwijsbrief van de huisarts voor de Basis GGZ. Liever zonder verwijzing? Een consult van 60 minuten kost €95,-

Voor verwijzers: Verwijzingen voor de BGGZ kunnen via ZorgDomein naar Caredate Midden gestuurd worden.

Doorbreek de cirkel

Vrijwel iedereen heeft wel eens een periode in het leven, waarin het niet zo lekker loopt. Het kan zijn dat je wat meegemaakt hebt, waardoor je normale leven ontregeld is, of dat je teveel op je bordje hebt gekregen. Je voelt je moe of somber en hebt het gevoel dat alles tegen zit.

Voor wie?

Ik kan hulp bieden bij:

– Depressie
– Piekeren
– Angst
– Laag zelfbeeld
– Trauma

Over Gerdien Tenkink

Nuchter, met beide benen op de grond en een gezonde dosis humor. Ik ben opgegroeid als boerendochter in de Achterhoek. Na de Mavo ben ik gaan werken. Eerst achter de kassa, daarna als productie-medewerker. De studie psychologie heb ik gecombineerd met het moederschap. Mijn levenservaring heeft me een realistische kijk op het leven gegeven, waar ik als psycholoog dankbaar gebruik van maak. Mijn levensmotto: het gaat er niet om wat je overkomt, maar wat je er mee doet!